Welkom bij Pizza Atilla!

Focus op kwaliteit en voedselveiligheid

Kwaliteit is geen modebegrip! Niets staat Pizza Atilla in de weg als het gaat over voedselveiligheid en kwaliteit. Sinds 2000 streven wij dagelijks naar een nauwgezette hygiëne – en kwaliteitsbewaking.

Uitgebreid aanbod

Voor elke honger een gepast gerecht! Pizza Atilla gaat op z’n flexibiliteit en uitgebreid aanbod. Besef je s’ochtends dat je toch geen zin hebt om s’avonds nog te staan koken … Dan is Pizza Atilla je ideale pizza/pitta bezorger door een smaakvolle en warme service te bieden.

Familiaal karakter

Pizza Atilla is een familiale onderneming en dat voel je ook. Steeds staan de zaakvoerders paraat om oplossingen te bieden aan klanten. Ook behandelen ze de vragen van klanten steeds persoonlijk. Hun binding met de klant is heel belangrijk, en dat voel je ook. Met een moderne visie maar steeds met hetzelfde respect voor de klant, het product en de kwaliteit. Wij zien de toekomst vol smaak tegemoet.

Voldoening

Een geslaagd menu is een pizza/pitta met de juiste ingrediënten op de juiste manier bereid. Pizza Atilla is pas geslaagd wanneer u en uw gasten lekker gegeten hebben.

Intense smaakbeleving

Proeven van een pizza/pitta zoals nooit tevoren? Daarvoor moet je bij Pizza Atilla zijn. Combineer zelf je wildste toppings! Wij dagen je uit ... ons recepten zijn heerlijk, onweerstaanbaar, knapperig, smaakvol, lekker en krokant.